Mopeddelar i Hisings Backa

Annons:
Bra, billiga och begagnade mopeddelar i Hisings Backa - här hittar du de bästa och billigaste mopeddelarna till mopeder som Sachs, Yamaha, Puch, Zundapp och veteran mopeder i Hisings Backa. Om du bor i eller i närheten av Hisings Backa och letar efter att köpa ny eller begagnad moped i Hisings Backa, eller behöver köpa mopeddelar i Hisings Backa så hittar du här 2 olika mopedaffärer i Hisings Backa att välja mellan. Nedan ser du en lista över alla mopedaffärer som säljer mopeder och mopeddelar i Hisings Backa.
Annons:

Mopeddelar i Hisings Backa

Här nedanför kan du ra del av vår lista över alla mopedaffärer som säljer mopeder och mopeddelar till mopeder som t.ex. Sachs, Yamaha, Puch, Zundapp och veteran mopeder.

Sportdepån
Importgatan 5
422 46 Hisings Backa


Motorfirman Holger Duell AB
Exportgatan 65
422 46 Hisings Backa

Annons:

Mopeder i Hisings Backa

Förutom mopeddelar så säljer många av mopedaffärerna från listan ovan även mopeder i Hisings Backa. Om du letar efter möjlighet att köpa moped i Hisings Backa så kan du ta kontakt med några av företagen ovan för att ta reda på vilka typer av nya som begagnade mopeder som dom säljer.

Mopeddelsfakta om Hisings Backa

i Hisings Backa finns som bekant nu minst en mopedaffär som säljer nya och begagnade mopeder och/eller mopeddelar, nedan följer en del generell fakta om Hisings Backa.

Backa - även Hisings Backa - är en stadsdel och ett primärområde på östra Hisingen i Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Norra Hisingen. Norra Backa tillhör primärområdet Skälltorp. Motorvägen E6 delar upp Backa i ett industriområde mot Göta älv i öster och ett bostadsområde i väster.

Yta: 1 473 hektar
Invånarantal: 7687, år 2013

Här kan du också ta del av en del mer information om Hisings Backa om du vill veta mer än saker bara relaterat till mopeder och mopeddelar i Hisings Backa.

I Hisings Backa fann vi totalt 2 olika företag och mopedaffärer att välja mellan när du letar efter mopeder eller mopeddelar till mopeder som t.ex. Yamaha, Puch, Sachs, Zundapp och veteran mopeder i Hisings Backa.