Mopeddelar i Kalix

Annons:
Bra, billiga och begagnade mopeddelar i Kalix - här hittar du de bästa och billigaste mopeddelarna till mopeder som Sachs, Yamaha, Puch, Zundapp och veteran mopeder i Kalix. Om du bor i eller i närheten av Kalix och letar efter att köpa ny eller begagnad moped i Kalix, eller behöver köpa mopeddelar i Kalix så hittar du här 2 olika mopedaffärer i Kalix att välja mellan. Nedan ser du en lista över alla mopedaffärer som säljer mopeder och mopeddelar i Kalix.
Annons:

Mopeddelar i Kalix

Här nedanför kan du ra del av vår lista över alla mopedaffärer som säljer mopeder och mopeddelar till mopeder som t.ex. Sachs, Yamaha, Puch, Zundapp och veteran mopeder.

Kalix Snöskoter & MC AB
Stabsvägen 13
952 51 Kalix


Lindeholm Bengt AB / BDS
Parallellgatan 17
952 33 Kalix

Annons:

Mopeder i Kalix

Förutom mopeddelar så säljer många av mopedaffärerna från listan ovan även mopeder i Kalix. Om du letar efter möjlighet att köpa moped i Kalix så kan du ta kontakt med några av företagen ovan för att ta reda på vilka typer av nya som begagnade mopeder som dom säljer.

Mopeddelsfakta om Kalix

i Kalix finns som bekant nu minst en mopedaffär som säljer nya och begagnade mopeder och/eller mopeddelar, nedan följer en del generell fakta om Kalix.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Här kan du också ta del av en del mer information om Kalix om du vill veta mer än saker bara relaterat till mopeder och mopeddelar i Kalix.

I Kalix fann vi totalt 2 olika företag och mopedaffärer att välja mellan när du letar efter mopeder eller mopeddelar till mopeder som t.ex. Yamaha, Puch, Sachs, Zundapp och veteran mopeder i Kalix.